Om datafremskaffelse (andre områder)

Du kan få vist oplysninger om de data, der leveres til Kaspersky under brug af tidligere versioner af appen.

Data leveret til Kaspersky ved hjælp af Kaspersky-appen 11.100.X.XXX og nyere

Kaspersky beskytter alle oplysninger, der er modtaget i overensstemmelse med loven og gældende Kaspersky-regler. Data sendes via en sikker kanal.

Du kan se listen over data, der leveres i henhold til betingelserne i hvert enkelt juridisk dokument i det tilhørende juridiske dokument.

Se Slutbrugerlicensaftalen, Fortrolighedspolitikken eller Erklæringen om Kaspersky Security Network

Desuden accepterer du at give Kaspersky følgende data ved at acceptere Slutbrugerlicensaftalen:

For at levere kernefunktionaliteten i softwaren, vil følgende data automatisk og regelmæssigt blive sendt til Huawei Push Kit:

Data videresendes til Huawei Push Kit via en sikker kanal. Adgang til og beskyttelse af oplysningerne er underlagt de tilsvarende brugsvilkår for Huawei Push Kit-tjenesten.

For at levere kernefunktionaliteten i softwaren, der er forudindlæst på Samsung-enheder, vil følgende data blive sendt til SbS Softline automatisk og regelmæssigt:

Data sendes til SbS Softline via en sikker kanal. Adgang til information og beskyttelse af oplysningerne er underlagt privatlivspolitik. Du kan finde og læse dets komplette indhold på http://samsung.enaza.ru/get_av/privacypolicy

Socialt privatliv funktionalitet hjælper dig med at administrere dine fortrolighed indstillinger i tredjepart tjenester. Under din brug af denne funktionalitet vil følgende data blive sendt automatisk og regelmæssigt til den tjeneste, du vælger for at opnå det erklærede formål:

Data videresendes til den tjeneste du vælger, via en sikker kanal. Information om hvordan data behandles hos den tjeneste du vælger, oplyses i fortrolighedserklæringen hos den respektive tjeneste.

Tilgængelighed af tjenesten afhænger af regionen og versionen af den benyttede software, og kan variere efter region og version.

For kernefunktionalitet kan data installeres og downloades i Firebase-tjenesten:

Data sendes til Firebase via en sikker kanal. Oplysninger om, hvordan data behandles i Firebase, er udgivet på: https://www.firebase.com/terms/privacy-policy.html/.

For at levere QR Scanner funktionaliteten vil følgende data blive leveret og behandlet i Huawei tjenesten:

Data behandling i Huawei tjenesten udføres over en sikker kanal. Data behandling foregår i overensstemmelse med Huaweis privatliv politik og er tilgængelig på: https://consumer.huawei.com/en/privacy/privacy-policy/.